Inchiriere Miniexcavatoare si piese de schimb | Excavatoare mini inchiriate- Rezultate maxime
Mini-excavatoare inchiriate  — deasemenea numit și excavatoare mini sau  compacte — chiar dacă nu au puterea de săpat ca și a unui excavator, excelează la capitolul săpături mici în spații închise.
excavatoare mini inchiriate
16925
post-template-default,single,single-post,postid-16925,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Excavatoare mini inchiriate- Rezultate maxime

mini excavatoare de inchiriate - rezultate maxime

Excavatoare mini inchiriate- Rezultate maxime

Mini-excavatoare de închiriat  — deasemenea numit și excavatoare mini sau  compacte — chiar dacă nu au puterea de săpat ca și a unui excavator, excelează la capitolul săpături mici în spații închise.

Antreprenorii sau proprietarii de case obișnuiți să își facă singuri lucrările, pot folosi excavatoarele mini pentru amenajări peisagistice, excavări sau proiecte de excavare pre-betonate în spații cu greu accesibile. Aceasta conferă următoarele avantaje închirieriei mini-excavatoarelor în defavoarea echipamentelor de excavare mari.

  • Sunt compacte.  Mini-excavatoarele pot excava suprafețe prea mici pentru excavatoare mari.
  • Manevrabilitate. Caracteristici ca întoarcere 360 de grade, săparea offset și  oscilația coadă-redusă, permit mini-excavatoarelor de închiriat să lucreze productiv în spații în care echipamentele de excavat mari nu se pot mișca.
  • Amprentă ușoară. Un mini-excavator cu șenile de cauciuc închiriat, se poate deplasa pe pavaje fără a le distruge. Presiunea mică pe teren deasemenea diminuează chiar și distrugerea gazonului.
  • Cheltuieli mici cu combustibilul. Mini-excavatoarele de închiriat folosesc mai puțin combustibil decât echipamentele de excavare mari. De asemenea, le puteți remorca folosind vehicule mai mici, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.
  • Ușor de operat. Majoritatea persoanelor fizice pot învăța cum să folosească foarte rapid un controler de mini-excavator închiriat.

Contactați Tuscher & Milaș pentru informații despre excavatoare mini disponibile de închiriat, sau pentru consultare în legătură cu un posibil proiect.

No Comments

Post A Comment